Selecteer een pagina

Wij doen het anders

en daarom maken we het starters makkelijk

Wij zijn jonge, enthousiaste hypotheekadviseurs die verscheidene jaren werkzaam zijn geweest bij grote bedrijven. We merkten dat het de laatste jaren financieel gezien steeds lastiger werd voor starters om een huis te kunnen kopen. Ook zagen we dat de klant het kantoor maar beperkt kon bereiken, wegens onhandige openingstijden en het gebrek aan digitale contactmogelijkheden. Al deze aspecten samen, zorgden ervoor dat we gingen nadenken over een nieuwe formule en zo is startershypotheekwinkel.nl ontstaan.

Wij doen het anders, omdat we beter bereikbaar willen zijn voor onze klanten. Via Whatsapp en beeldbel-gesprekken, maar ook buiten kantoortijden en in het weekend krijg je van ons een antwoord op je vraag.

Op financieel gebied moest er ook iets veranderen voor starters, vandaar dat wij nu de enige in Nederland zijn waar je je hypotheek voordelig regelt en je onze diensten in termijnen kunt terugbetalen, zonder rente en kosten.

Wij richten ons op alle starters van Nederland

Door onze efficiënte werkwijze regelen we voor jou een super scherpe hypotheek die helemaal bij jou past zodat je zorgeloos je nieuwe huis kunt betrekken. Dit is wat ons anders maakt en daarom maken we ‘t starters makkelijk.

Bel of Whatsapp

7 dagen per week via Whatsapp bereikbaar

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden stuur je ons een Whatsapp of vraag je een gratis oriëntatie-beeldbelgesprek aan.

Betaal je hypotheekkosten in termijnen

en natuurlijk zonder rente en kosten

Als je een huis gaat kopen hou je liever wat meer geld achter de hand om in je nieuwe woning te steken. Betaal daarom je hypotheekkosten voor maar 75,- per maand.

We zijn onafhankelijk en kunnen kiezen uit meer dan 30 geldverstrekkers

Hierdoor sluit jij altijd de beste deal

Maak ’t andere starters ook makkelijk

en ontvang van ons 100,- euro cashback

Sluit je hypotheek af bij startershypotheekwinkel.nl
en ontvang 100,- euro als je een andere starter klant bij ons maakt.

Wij hebben snel en gemakkelijk een voordelige hypotheek kunnen regelen via startershypotheekwinkel.nl. Wat we ook erg prettig vonden, was de mogelijkheid om ’s avonds via beeld-bellen alles te kunnen regelen vanuit ons eigen huis, waardoor we geen oppas hoefden te regelen voor onze dochter. Wij raden iedereen Startershypotheekwinkel aan.

Marleen en Bernard, Hellevoetsluis (ZH)

Ik ben erg blij met de deskundigheid. Bij Startershypotheekwinkel leggen ze alles heel goed uit waardoor ik nu ook écht alles begrijp van de hypotheek die ik heb afgesloten. Toch best spannend om je eerste huis te kopen, maar ik ben heel blij dat ik het via hun heb geregeld. Ga zo door!

Groetjes Aniek

Fijn contact, snelle reacties en deskundig advies. Ik raad Startershypotheekwinkel.nl aan.

K. Vermeulen, Bakkeveen (FR)

Wij dachten dat we nooit genoeg geld bij elkaar konden sparen om een eigen huis te kopen, maar door de mogelijkheid om een deel van het eigen geld te kunnen aflossen, trekken we er volgende week al in. Zo blij dat we voor Startershypotheekwinkel.nl hebben gekozen!

Familie van Rijn, Putten (GL)

Bij Startershypotheekwinkel.nl zijn we erg vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. We zijn vooral heel tevreden over de perfecte bereikbaarheid, de begeleiding en het onafhankelijke advies.

Anoniem

Erg goed geholpen, bij Startershypotheekwinkel.nl werken heel vriendelijke mensen die echt de tijd nemen om alles uit te leggen. De hypotheek was daarna super snel geregeld, heel fijn voor mensen die het druk hebben met werk en hun gezin.

Jos en Rachida Schut

Niks dan lof! Snel contact, duidelijke uitleg, goed advies en een hypotheek die snel geregeld was.

Niels en Ciska, Helmond (NB)

Chat openen
We zijn 24/7 bereikbaar!