Selecteer een pagina

Blogs van startershypotheekwinkel.nl

alles wat met jouw startershypotheek te maken heeft

Startershypotheek

Startershypotheek

Een startershypotheek is een lening voor iedereen die een eerste huis koopt en daarvoor een hypotheek nodig heeft. Ben jij...

Lees meer
Wat is NHG?

Wat is NHG?

Wat is NHG? Dit staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Je kunt een hypotheek met NHG afsluiten als de koopsom of de...

Lees meer

Bel of Whatsapp

7 dagen per week via Whatsapp bereikbaar

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden stuur je ons een Whatsapp of vraag je een gratis oriëntatie-beeldbelgesprek aan.

Betaal je hypotheekkosten in termijnen

en natuurlijk zonder rente en kosten

De hypotheekkosten moet je bij andere adviseurs meteen betalen, maar bij ons mag je dit aflossen in 20 termijnen voor 75,- euro per maand vanaf het moment dat je hypotheek rond is. Deze regeling is uniek in Nederland en door dit bijzondere aanbod van ons, heb jij minder eigen geld op je bankrekening nodig en kun je eerder je droomhuis kopen.

We zijn onafhankelijk en kunnen kiezen uit meer dan 30 geldverstrekkers

Hierdoor sluit jij altijd de beste deal

Maak ’t andere starters ook makkelijk

en ontvang van ons 100,- euro cashback

Sluit je hypotheek af bij startershypotheekwinkel.nl
en ontvang 100,- euro als je een andere starter klant bij ons maakt.

Wij hebben snel en gemakkelijk een voordelige hypotheek kunnen regelen via startershypotheekwinkel.nl. Wat we ook erg prettig vonden, was de mogelijkheid om ’s avonds via beeld-bellen alles te kunnen regelen vanuit ons eigen huis, waardoor we geen oppas hoefden te regelen voor onze dochter. Wij raden iedereen Startershypotheekwinkel aan.

Marleen en Bernard, Hellevoetsluis (ZH)

Ik ben erg blij met de deskundigheid. Bij Startershypotheekwinkel leggen ze alles heel goed uit waardoor ik nu ook écht alles begrijp van de hypotheek die ik heb afgesloten. Toch best spannend om je eerste huis te kopen, maar ik ben heel blij dat ik het via hun heb geregeld. Ga zo door!

Groetjes Aniek

Fijn contact, snelle reacties en deskundig advies. Ik raad Startershypotheekwinkel.nl aan.

K. Vermeulen, Bakkeveen (FR)

Wij dachten dat we nooit genoeg geld bij elkaar konden sparen om een eigen huis te kopen, maar door de mogelijkheid om een deel van het eigen geld te kunnen aflossen, trekken we er volgende week al in. Zo blij dat we voor Startershypotheekwinkel.nl hebben gekozen!

Familie van Rijn, Putten (GL)

Bij Startershypotheekwinkel.nl zijn we erg vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. We zijn vooral heel tevreden over de perfecte bereikbaarheid, de begeleiding en het onafhankelijke advies.

Anoniem

Erg goed geholpen, bij Startershypotheekwinkel.nl werken heel vriendelijke mensen die echt de tijd nemen om alles uit te leggen. De hypotheek was daarna super snel geregeld, heel fijn voor mensen die het druk hebben met werk en hun gezin.

Jos en Rachida Schut

Niks dan lof! Snel contact, duidelijke uitleg, goed advies en een hypotheek die snel geregeld was.

Niels en Ciska, Helmond (NB)

Chat openen
We zijn 24/7 bereikbaar!